søndag den 22. april 2018

brylluppet

Planlægning Af En Dag, Ingen Vil Glemme: Bryllup Tips

De fleste mennesker sætter en masse tid og kræfter på at planlægge deres bryllup. Når det kommer til planlægningen af din, skal du sørge for at huske på de gode råd, der tilbydes i artiklen nedenfor.

Hvis du er catering din egen begivenhed, shop i engros-butikker. Dette vil spare en smule penge i forhold til detail købmand kæder, og det er overvejer medlemskab afgift. Tænke på at spørge venner til at bidrage til mad.

Den brudekjole kan være ganske dyrt. Når du leder efter en kjole, kan du overveje kjoler, der ikke kan kategoriseres som et bryllup kjole. En brudepige kjole kan passe til dine behov, og vil være billigere end et bryllup kjole. Selv med ændringer, kan det være billigere i den sidste ende.

Når du planlægger højttalere til dit bryllup, skal du sørge for at få dem til at forklare, hvad de kommer til at sige foran dig, så du ved, hvad de siger, er korrekt. Husk, at du har folk fra alle generationer, og en joke, at de yngre generationer finder morsomt kan være stødende for ældre gæster.

Dit bryllup billeder er meget vigtigt, da de tager billeder, som du vil indeholde minderne om en levetid.

Husk, at din ægteskab er en forpligtelse, der skal både gå på kompromis og offer. Udtrykke din kærlighed til den person, i dine løfter.

Midt på dagen er din bedste tid at have bryllup. Folk spiser mindre alkohol i dagtimerne, hvilket sparer du penge på øl.

Spørg din familie og venner, hvis du er i stand til at don deres produkter til din frisure og kjole.

Hvis du kommer til at give et bryllup tale, sørg for at du skriver det ud og praksis før brylluppet. Hvis du undlader at planlægge dit bryllup, tale, det er let at glemme, hvad du vil sige, flub dine ord, eller at miste publikum.

Du er nødt til at have en velorganiseret plan for hvert skridt af brylluppet processen, herunder mad og receptionen tidsplan. Du vil have alle dine bryllup er sjovt for alle, der har indvilget i at tage del i din særlige dag.

Hvis din modtagelse er ikke tale om en sidde ned måltid, kan du overveje ovenstående af flere tabeller i favør af lejede møbler. Komfortable og indbydende stole give dine gæster til at føle sig velkommen og afslappet, der tillader dem at nyde de slapper af områderne omkring din placering.

Vær opmærksom på din gæster, der har behov for at rejse når man har en destination bryllup. Du altid ønsker at give dine gæster nok tid til at planlægge. Send dine gemme dato og invitation-kort på mindst seks til otte måneder forinden.

For eksempel, hvis du bekymrer dig mere om, hvor du skal have bryllup, end der er for at deltage i det, eller det sted, der er mere vigtigt end gæstelisten. Hvis du laver dit budget i overensstemmelse med dine præferencer er, du vil have en meget lettere tid på at vælge ud, hvad du har råd til, og hvad du er glad for at leve uden.

Hyre en professionel fotograf til at skabe minder, i stedet for blot at tage fotos. Spørg fotografen om, hvordan han ser den dag, hvor interviewe dem. Spørg hvordan de vil fange essensen af jeres bryllup. Du ønsker, at deres stil er kompatibelt med din vision.

Tilsæt lidt dybde til din blomsterdekorationer ved hjælp af blomster i alle forskellige højder. Derefter lægger blomster som søde ærter, som pæoner eller hortensiaer. Den korte blomster bør være af en lysere farve end den høje blomster.

Det er absolut muligt at have et bryllup inden for et stramt budget. Et bryllup bør ikke medføre, at du i alvorlig gæld. Du kan tage sig af invitationer dig selv, favoriserer og blomsterarrangementer.

Altid være opmærksom på naturen og hvordan hun kan få vejret.Selv hvis du er overbevist om vejret ikke vil være fejl, kan du stadig vil have et alternativ.

Bede leverandører om service-anbefalinger for flere anbefalinger. Hvis du elsker en fotograf, bede denne person om at anbefale et band, som de kan lide. Spørg bandet, at du er leje for at anbefale en kok til dig. Du er tilbøjelige til at have bedre held med at finde leverandører på denne måde.

En brud skal ikke glemme, at praksis hendes smil, når du kigger i spejlet. Dette vil sikre den ønskede smil til dit bryllup billeder. Med blot en smule øvelse, vil du være i stand til at få det udseende, du ønsker.

Brides, der planlægger at blive gift i en stropløs kjole, bør ikke have tan linjer. Du kan have en tan, før dit bryllup, men tan linjer kan distrahere fra den kjole.

Åbne en separat bank-konto kun til dit bryllup når du har besluttet på den dato. Hvis du ønsker at have en ekstravagant bryllup, når du bliver ældre, kan du overveje at starte en konto for at gemme penge til dit bryllup for fremtiden.

En meget flot gave idé for din brude fest er et stykke af brugerdefinerede smykker, der forbinder bruden og brudepigerne.

Prøv noget nyt i forhold engagement ring.Prøv at bruge et stykke af smykker, der har været gået ned i en af de kommende år.

Det lyder måske som simpel sund fornuft at vælge en kjole, der har plads til din voksende mave, men du er nødt til at huske på, at du vil holde får større og til din kjole behov for at være i stand til at rumme det.

Være sikker på at efterlade en lille tid efter, at dit bryllup, og før din modtagelse. Bryllupper plejer at køre lidt sent. Receptioner er normalt nødt til at starte, når du planlægger dem. Du er nødt til at vælge bryllup til en bestemt blok af din modtagelse. Hvis din ceremoni er forsinket, kan du have til at betale for den ekstra tid, som hverken du eller dine gæster vil også nyde.

Når du shoppe efter en brudekjole, overveje ikke kun din favorit kjole stilarter, men også af, hvad du virkelig ser godt ud i. Kort mennesker bør kigge efter en petite kjole, og se efter kjoler i den petite sektion på grund af behov for kortere længde. Du vil være meget mere tilbøjelige til at føle sig glade og trygge på din bryllupsdag, hvis du får en kjole, der er de endelige resultater.

Hvis du vil være tilfreds med en Las Vegas bryllup eller en tur til retsbygningen, gå videre og gøre det. Hvis du hellere vil have et traditionelt bryllup, der byder på meget mere, så brug de gode råd i denne artikel, som du lige har læst, for at hjælpe dig med at planlægge en fantastisk bryllup.

1 kommentar:

  1. Den, der læser dette vidnesbyrd i dag, skulle fejre med mig og min familie, fordi det hele startede som en vittighed for nogle mennesker, og andre sagde, at det var umuligt. Jeg hedder Eva Hovmand Skjøtt og er fra Hadbjerg, Arhus, Danmark, men jeg flytter til København med min mand. Jeg er heldigvis gift med to børn og en dejlig mand. Der skete noget forfærdeligt med min familie, jeg blev kræftpatient, og min mand tog børnene væk og forlod huset, fordi jeg ikke kunne passe godt på mig selv og familien. Det lykkedes mig i ni år, ingen mand at støtte mig til at passe godt på mig. Jeg prøver at sende en testmeddelelse til min mand, men hun forhindrer mig i at tale med ham. Jeg prøver at tale med hans ven og hans familie, men jeg ved stadig, at nogen kunne hjælpe mig, og jeg har sendt anmodningen senere til så mange virksomheder, men stadig Ring ikke til mig, indtil en trofast dag kommer, som jeg aldrig vil glemme i mit liv . Da jeg mødte en gammel ven af ​​mig, som jeg forklarede alle mine vanskeligheder, og hun fortalte mig om en fantastisk mand, der hjalp hende med at få et godt job hos Coca cola-selskabet, og han fortalte mig, at det var en caster-charme, men jeg er en person, der aldrig tror på fortryllelse, men jeg besluttede at prøve det, og jeg kontaktede ham via doctorosagiede75@gmail.com. Han instruerede mig og viste mig, hvad jeg skulle gøre i disse tre dage efter lanceringen af ​​trylleformularen. Jeg fulgte alle instruktionerne og gjorde, hvad han bad mig om at gøre godt. Drosagiede sørg for, at alt gik godt, og min mand ville se mig igen efter det vidunderlige arbejde Drosagiede. Min mand ringer til mig med et ukendt nummer og undskyldte, og han fortalte mig, at han virkelig savner mig, og at min mand kom hjem med børnene. Og efter to dage kaldes et firma, som jeg har sendt mit takkebrev, nu er jeg den eksemplariske virksomhedschef her i USA. Jeg anbefaler, at hvis du har problemer med at komme tilbage din eks eller helbrede dig for sygdomme som hiv og kræft, så send en besked til denne e-mail: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og du får det bedste resultat. Tag ting for givet, og det vil blive taget væk fra dig. Jeg ønsker dig det bedste.

    SvarSlet