torsdag den 11. februar 2010

Jennifer Aniston og Brad Pitt Bryllup - Historien



























Brad Pitt og Jennifer Aniston endte i en skilsmisse. Her er oplysninger om, hvordan de mødtes, deres bryllup, og skilsmisse.
News Updates:

10/02/05: Med deres skilsmisse afsluttet den 10/2/2005, de 10.000 + kvadratfod Beverly Hills hjem af Jennifer og Brad blev markedsført for 28 millioner dollars. Hjemmet blev designet af Wallace Neff for skuespiller Fredric March i 1930'erne.
Kilde: ABC News
08/22/05: Med henvisning uforenelige forskelle, opløsning papirer blev indgivet med Los Angeles domstol, som parret den 19. august 2005. Den retslige dokumenter til efterretning, at Jennifer Aniston's pigenavn var genoprettet.

Anistons forældre havde et stormfuldt ægteskab forhold, der endte i skilsmisse. Aniston blev citeret for at sige, at i løbet af sit ægteskab, hun ofte følte sig "frygt, mistro, tvivl og usikkerhed", og at "Når dine forældre flytter fra hinanden, er det umuligt at narre dig selv om eventyrlige romance og ender lykkeligt." Kilde: Hollywood.com
Født:
William Bradley Pitt: 18. december 1963 i Shawnee, Oklahoma. Brad Pitt blev rejst i Springfield, Missouri.
Jennifer Joanna Aniston: 11. februar 1969 i Sherman Oaks, Californien. Jennifer er blevet rejst i Grækenland og New York City.

Hvordan Jennifer og Brad Met:
Brad og Jennifer mødtes på en blind date i foråret 1998. Den dato blev oprettet af deres agenter.
"Efter at have tilbragt to år, der lever med skuespilleren Tate Donovan, skal de dele det 1998, og hendes agent troede det ville være et godt træk for at sætte hende op på en blind date - der fremgik at være Brad Pitt."
Kilde: "Jennifer Aniston Biography." TheBiographyChannel.co.uk.
"Hvorfor kunne han ikke tage telefonen og spørge hende selv er uklar. Men han kom ikke. Stedet, den første date mellem Pitt, 38, og Aniston, 33, blev formidlet i '98 med deres konsulenter."
Kilde: "Hello Love." People.com. 7/15/2002.

Wedding Date og Information:
Brad og Jennifer's 1 millioner dollars bryllup den 29. juli 2000, omfattede en blomst-pyntet baldakin på Malibu palæ, der ejes af tv-producent Marcy Carsey.
Under ceremonien, lovede Jennifer at gøre Brad's foretrukne Banana Split og Brad lovet at finde en balance på termostaten.

Brad og Jennifer havde 200 gæster, over 50.000 blomster, et gospel kor, fire bands, og fyrværkeri til deres bryllup. De serveres hummer og champagne.

Deres vielsesringe er designet af Brad Pitt og blev matchende hvide guld bånd dekoreret med små diamanter.

Bryllupsgæster omfattede stemmer af "Venner", Courtney Cox, Lisa Kudrow og David Schwimmer, sammen med Cameron Diaz, Melissa Etheridge, Edward Norton, og Salma Hayek.

Bryllup påklædning:

Anistons brudekjole var designet af Lawrence Steele. Det var en fuld længde hvid silke tyl halterneck kjole besat med små perler.
Jennifer var iført sandaler designet af Manolo Blahnik, der var elfenben ruskind med bittesmå ankel stropper og dobbelt buer.

Pitt's smoking blev designet af Hedi Slimane. Brad var iført en lige slips.

Den brudepiger gik bleg grøn silke chiffon tunikaer over råhvid silke slips.

Tidligere ægteskaber:

Ingen for enten Brad og Jennifer. Brad var forlovet med Gwyneth Paltrow den 20. december 1996. Parret sluttede deres engagement i juni, 1997.
Uddannelse og erhverv:
Brad gik på University of Missouri, med hovedfag i journalistik med fokus på reklame. Han forlod college før eksamen, og blev en succesfuld aktør. Brad har også en interesse i arkitektur.
Jennifer deltog i New York's High School of Performing Arts. Hun er en succesrig skuespiller.

Børn:

Ingen.
Husdyr:

Brad havde fem hunde, mens gift med Jennifer.
Boliger:
Brad og Jennifer boede i en $ 1.7 millioner, 14,0000 kvadratmeter palæ i Beverly Hills, Californien.
Citater Om Pitt / Aniston Ægteskab:

Brad og Jennifer om deres adskillelse: "Vi har heldigvis stadig engagerede og omsorgsfulde venner med stor kærlighed og beundring for hinanden."
Brad: "De ting med vores ægteskab er, at der var en åbning i Hollywood par slot, og desværre har vi gået i den. Hvilket jeg ikke bryder mig meget ... Det er ikke forlade os plads til at være menneskelig , at gøre vores fejl og har vores kampe. "
Kilde: "Pitt og Aniston annoncere split." BBC.co.uk. 1/08/2005.

Separation og skilsmisse Tidslinje:

10/02/05: Den skilsmisse af Brad Pitt og Jennifer Aniston blev afsluttet den 2. oktober 2005. Deres 10.000 + kvadratfod Beverly Hills hjem er blevet bragt på markedet for 28 millioner dollars. Hjemmet blev designet af Wallace Neff for skuespiller Fredric March i 1930'erne.
Kilde: ABC News.
08/22/05: Med henvisning uforenelige forskelle, opløsning papirer blev indgivet med Los Angeles domstol, som parret den 19. august 2005. Den retslige dokumenter til efterretning, at Jennifer Aniston's pigenavn vil blive genoprettet.

Midt i skilsmissen rygter, Brad Pitt og Angelina Jolie var blevet kædet sammen i flere måneder.

04/14/05: beskylde hende ulykkelig barndom for problemer i sit eget ægteskab med Brad Pitt, Jennifer Aniston også erkendt, at hendes negative holdning spillet en rolle i fordelingen af deres ægteskab.

Anistons forældre havde et stormfuldt ægteskab forhold, der endte i skilsmisse. Aniston blev citeret for at sige, at hun under sit ægteskab hun ofte følte sig "frygt, mistro, tvivl og usikkerhed", og at "Når dine forældre flytter fra hinanden, er det umuligt at narre dig selv om eventyrlige romance og ender lykkeligt."
Kilde: Hollywood.com
03/25/05: I Los Angeles, indgav Jennifer Aniston en skilsmissebegæring i Superior Court. Den skilsmissebegæring citeret uforenelige forskelle og anmoder om, at Aniston kunne have hendes pigenavn tilbage navn.

03/09/05: Brad hjem til Jen og parret begyndte ægteskabet rådgivning.
Kilde: News.com

01/07/05: Brad Pitt og Jennifer Aniston meddelte, at de var adskillelse. Årsagerne til parrets opdeling viste sig at være vanskeligt skemaer og uenighed om, hvorvidt eller ikke at have børn. En skilsmisse ikke var nævnt i deres redegørelse.

Bryllupsfotograf - fotograf - bryllupsbilleder - fotografer - bryllupsfoto - fotografering

Ingen kommentarer:

Send en kommentar